avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale licitatie ilegala?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

licitatie ilegala?

la o licitaie am participat eu avand o oferta de 150 euro pe o suprafata de inchiriat de la sta de 33 de metri patrati alaturi de alti 5 ofertanti careau oferit preturivariind intre100 euro si 160 euro pe toata suprafata .unul singur aoferit 1500 euroo!!!!!!! atentie 1500 euro pe aceasi suprafata de 33 metri patrati . precizez ca licitatia prevede inchirierea de catre un spital judetean a acestui spatiu pana la 30.12 2008 cu posibilitate de prelungire de 3 ani a contractului .precizez ca spatiu e in paragina.si e ocupat de un echipament vechi de sterilizare nerecuperabil. intrebarea meaeste cum sal valorific printro contraoferta de acest candidat scrupulos sau sai stric aranjamentul cu institutia si care e acest aranjament? va rog sami raspundeti pentru ca maine e ultima zi de negociere a contractului pls pls pls
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2008
raptor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 4 Iunie 2008
Aranjamentul ...:-/ ..... cam greu de stiut de catre cineva de pe forum, poate doar presupuneri sau banuieli.;)
O contraoferta buna ar fi sa oferiti un pret mai bun pe acel spatiu sau un proiect de investitii realizabil in scurt timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Păcăleală agent imobiliar alexandrasorina alexandrasorina Bună ziua! Am nevoie urgentă de ajutor, ca să știu ce putem face mai departe. Am găsit un apartament, dorim să îl achiziționăm prin credit prima casa, ... (vezi toată discuția)
Hol bloc ocupat padre padre locuiesc intr-un bloc cu trei nivele si trei ap. pe palier.unul dintre locatari ap.de pe palier si-a construit un zid pundus-i usa si marindus-i ap.fara ... (vezi toată discuția)
Proiect puz avram172 avram172 buna ziua. rog tare ma mult sa ma ajutati cu o problema, care ma tine pe loc. detin un teren agricol in suprafata de 1, 53 ha pe raza unei comune din jud ... (vezi toată discuția)