avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

buna seara, am castigat un litigiu de munca cu unitatea unde am lucrat la tribunalul dambovita si as dori sa aflu daca mai poate face recurs si unde.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 19 Martie 2011
Da, mai mult ca sigur, unitatea va declara recurs la Curtea de Apel Ploiesti.
stelistul 11 a scris:

buna seara, am castigat un litigiu de munca cu unitatea unde am lucrat la tribunalul dambovita si as dori sa aflu daca mai poate face recurs si unde.

Angajatorul poate exercita recurs in termen de 10 zile de la data comunicarii Hotararii Tribunalului Dambovita.
Acesta se va judeca la Curtea de Apel Ploiesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva sentitei civile castigata dupa 9 luni de judecata. litigiu de munca croco_madness croco_madness Buna ziua. Ma lovesc de o problema si am zis sa cer un sfat de la profesionisti. Am castigat un proces bazat pe litigiu de munca dupa 7 luni de judecata si 5 ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca stelistul 11 stelistul 11 buna ziua , acum o luna am castigat un litigiu de munca , iar pe pagina de internet a tribunalulu dambovita la numarul dosarului a aparut ca unitatea a facut ... (vezi toată discuția)
Cai de atac! camelia21 camelia21 Buna ziua! Vreau sa va rog sa imi ziceti la un litigiu de munca desfasurat in fond la Tribunal cite cai de atac sunt si care sunt alea?Daca nu sunt multumita ... (vezi toată discuția)