Buna ziua,
La o actiune de granituire mi s-a facut o expertiza tehnica, care era gresita, si in urma obiectiunii, expertul a venit cu corectie si precizari suplimentare .Pana acum am facut de trei ori obiectiuni, si de fiecare data raspunsul este altul dar nu corespunde cu realitatea de la fata locului, cu toate ca la obiectiunile facute, au am anexat fotografii care sa-mi sustina cele contestate.Mentionez ca expertul a fost o singura data si a facut masuratorile si de atunci tot imi raspunde la obiectiuni, cred ca din amintiri, numai ca nu le nimereste cu starea de fapt.Mai mult concluziile lui nu corespund cu schita terenului facuta tot de el.Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l sun personal sa-i solicit sa mai vina o data sa se lamureasca si el sau sa depun iarasi la urmatorul termen de judecata (asta fiind a treia oara) o noua obiectiune. Va multumesc.
Puteti incerca, dar nu cred ca este recomandat si este posibil nici sa nu dea curs solicitarii. Pe de alta parte, instanta nu va accepta la infinit obiectiuni.