avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestatie raport expertiza tehnica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestatie raport expertiza tehnica

Buna seara.
Ma puteti ajuta cu un model de contestatie la expertiza tehnica intocmita, pentru delimitarea gardului despartitor dintre terenul meu si cel vecin?
In urma masuratorilor a rezultat o suprafata pretinsa acaparata de 39 mp intr-un anumit perimetru. Gardul despartitor existent a fost realizat de catre recalamant fara a- mi cere consimtamantul.
Ce pot face in situatia in care schita intocmita de catre expert nu corespunde cu planul detinut de mine?
In planul meu se vede foarte clar distanta dintre casa si gard care in momentul de fata nu este respectata si nu apare ca modificare pe noul plan.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:49, 7 Martie 2010
Obiectiuni la expertiza,eventual solicitati expert parte
La asta m-am gandit si eu dar cum ar trebui sa arate acesta contestatie scrisa. Are cineva un model? Care ar fi titlul? "Contestatie la Raportul de Expertiza Tehnica"
Multumesc,
Impotriva concluziilor unei expertize contabile se pot formula obiectiuni asupra carora instanta de judecata urmeaza sa se pronunte daca sunt temenice si pertinente,sens in care poate dispune supliment de expertiza
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am făcut o expertiza topo judiciara s-a găsit ca ... ilimarce ilimarce Bună ziua. Am făcut o expertiza topo judiciara sa găsit ca mi-au fost acaparati i 13 mp din teren. După expertiza pirita a mai împins gardul ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara versus lucrare cadastru frexalina frexalina Buna ziua! Am si eu o intrebare: lucrarea de cadastru( schita de amplasament) are mai putina importanta decat expertiza judiciara ( facuta la cererea instantei ... (vezi toată discuția)
Tranzactie partaj succesoral gabriela_1986 gabriela_1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: 3 mostenitori hotarasc in fata instantei sa faca o tranzactie cu privire la terenul ... (vezi toată discuția)