Doresc sa infiintez un SRL cu sediul social intr-un judet, insa, din anumite motive, activitatea firmei va fi, in mare parte intr-un alt judet. Va rog sa-mi spuneti daca ar fi o problema sa angajez un contabil din judetul in care va fi activitatea firmei si nu din acela cu sediul social. De asemenea, va rog sa-mi spuneti care ar fi dificultatile pe care le-ar putea intampina acest contabil in momentul raportarii catre autoritatile din judetul sediului social.
Multumesc anticipat
Raportarile se pot face si on-line,nu cred sa intampine dificultati. Distanta este foarte mare? Ati putea ,daca e necesar sa ajunga in localitatea unde aveti sediul social , sa-i achitati cheltuieli de deplasare .
Declaratiile se depun online contabilul este posesorul unui certificat digital sau se pot depune prin posta. Sigura problema ar fi in cazul in care aveti de reglat o fisa la administratia financiara unde de cele mai multe ori e nevoie de deplasare la administratie.
Declaratii online
SIMONICAA
Am preluat un magazin alimentar de la un prieten de familie si pentru depunerea declaratiilor online trebuieste de la notar o declaratie.Problema mea este ca ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.