Doresc sa infiintez un SRL cu sediul social intr-un judet, insa, din anumite motive, activitatea firmei va fi, in mare parte intr-un alt judet. Va rog sa-mi spuneti daca ar fi o problema sa angajez un contabil din judetul in care va fi activitatea firmei si nu din acela cu sediul social. De asemenea, va rog sa-mi spuneti care ar fi dificultatile pe care le-ar putea intampina acest contabil in momentul raportarii catre autoritatile din judetul sediului social.
Multumesc anticipat
Raportarile se pot face si on-line,nu cred sa intampine dificultati. Distanta este foarte mare? Ati putea ,daca e necesar sa ajunga in localitatea unde aveti sediul social , sa-i achitati cheltuieli de deplasare .
Declaratiile se depun online contabilul este posesorul unui certificat digital sau se pot depune prin posta. Sigura problema ar fi in cazul in care aveti de reglat o fisa la administratia financiara unde de cele mai multe ori e nevoie de deplasare la administratie.
Declaratii online
SIMONICAA
Am preluat un magazin alimentar de la un prieten de familie si pentru depunerea declaratiilor online trebuieste de la notar o declaratie.Problema mea este ca ... (vezi toată discuția)