avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reluarea activitatii dupa incetarea invaliditatii de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reluarea activitatii dupa incetarea invaliditatii de gradul 2

Am suferit o operatie de by-pass si am fost pensionata gr.2 de invadilitate.
Mentionez ca nu-mi doresc sa fiu in continuare ,la 52 de ani, pensionara.
In prezent ma simt binisor .ma gandesc ca , exista posibilitatea ca dupa un an, comisia medicala sa-mi schimbe gr. de invadilitate?
Daca da, tinand cont ca am lucrat intro administratie de stat, ce pot face ca sa-mi reiau activitatea la fostul loc de minca.
Este specificat undeva in legislatie ca administratiile au vreo obligatie fata de angajatii pensionati medical care-si pot relua activitatea?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihaela dumi , utilizator 08:37, 19 Martie 2011
In primul rand trebuie sa aveti grija de sanatatea dvs. Ce va fi peste 1 an, veti vedea. Daca va veti simti bine, nu "binisor" comisia va va da "unda verde" sa lucrati. Daca nu, nu. Nu exista nicio obligatie de a reprimi la serviciu un angajat pensionat medical. In plus, pana va veti intoarce, va intra in vigoare noul cod al muncii si poate vor mai exista si alte modificari de legislatie, la care nu este cazul sa va ganditi acum.
Multa sanatate!
Va multumesc mult pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns, dar am pus aceasta intrebare acum deoarece trebuie sa m prezint la comisie in luna aprilie 2011 si as vrea sa fiu la curent cu ce se poate intampla.
O zi buna si weekend placut.
Inca odata, multumiri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala nelu_63 nelu_63 Buna ziua, Am rugamintea de a fi lamurit in urmatoarea problema. In august 2009 am suferit un infarct miocardic.Dupa aproape o luna de spitalizare ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala BODROS GHEORGHE BODROS GHEORGHE buna ziua sotia mea a fost diagnosticata cu noduli,in plamanul drept,si silicoza gradul 1,datorata mediului,in care a lucrat ,respectiv turnatorie fonta 20 de ... (vezi toată discuția)
O solutie pentru mama enache oana enache oana Buna ziua, Am 23 ani si cu cea mai mare fata din cele 3 ale mamei. M-am inscris pe acest site cu gandul de a gasi o solutie pentru mama. Povestea incepe ... (vezi toată discuția)