avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro De rezolvat in Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

De rezolvat in Avocatnet.ro

Rugamintea mea e sa facem impreuna o lista a facilitatilor & problemelor & lucrurilor de rezolvat in Avocatnet.ro in urmatoarea perioada. Am impartit tipurile de sugestii in urmatoarele categorii:

1. Lucruri de rezolvat in privinta facilitatilor forumului Avocatnet.ro - prioritate maxima (lucruri pe care ar trebui sa le avem in vedere in decurs de o luna). Aici s-ar include lucrurile care va deranjeaza cel mai tare, lucrurile care au mers la un moment dat dar nu mai functioneaza acum, lucrurile pe care credeti ca ar fi important sa le implementam repede, etc.

2. Lucruri de rezolvat in privinta forumului Avocatnet.ro - in viitor (idei, observatii si sugestii de imbunatatire a sistemului).

V-as ruga sa raspundeti incadrand problema la punctul corespunzator .

Noi avem un plan de dezvoltare care va include facilitati noi in forum si revenirea la calendarul de dezvoltare lunara de anul trecut. Ca intotdeauna, insa, sugestiile prietenilor din Forum sunt binevenite.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:03, 24 Mai 2011
Inca nu s-a rezolvat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Structurare intrebari si raspunsuri , pentru a intelege daca autorul intrebarii este multumit sau nu de raspunsuri si daca toate intrebarile au un raspuns ispires ispires Nu stiu daca este o posibilitate in acest site pentru a urmari mai facil pe site intrebarile si raspunsurile (eu nu o regasesc) dar ar fi util ca intrebarile ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)
Am relansat avocatnet.ro. cum vi se pare? Roxana Neagu Roxana Neagu Bună ziua tuturor, Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult ... (vezi toată discuția)