ce inseamna depresie postnatala si cum se manifesta ea?am durerii mari de cap si stari de nervozitate si stare de tristete care ma apuca aproape zilnic !
Buna dimineata,am nascut acum 2 ani ,dar nu cu o nastere normala si cu cezariana.Mi sa facut anestezie rahi in coloana, am ramas cu o durere mare de cap ,ma doare capul aproape zilnic,am o stare de nervi,ma inervez din orice si imi vine sa pling..m-am gindit de mai multe ori ca doar daca as muri as putea sa imi rezolv problemele sint prea multe si grele ptr mine.am luat o dat chear somnifere dar nu asa de multe si am dormit 3 zile,uneori satau pe balcon si ma gindesc daca ma aruc ,o sa scap de problemele care ma macina .am fost la dr de familie care mi-a scris niste calmante sanax,dar nu ma trimis la psiholog.As vrea sa va intreb am depresie postnatala ? ce treb sa fac sa imi revin ? va multumesc!!
Cereti de la medicul de familie trimitere la un psihiatru, sau mergeti la un cabinet particular . Este bine sa va adresati chiar unui psiholog pentru phihoterapie. Veti afla originea starii dvs. si veti reusi sa indepartati efectele. Poate ca tratamentul prescris de medicul de familie nu este cel potrivit. Pentru fiecare pacient se potriveste o alta schema de tratament. Intrati pe un forum de sanatate si veti afla mai multe lucruri si sfaturi. Veti scapa de starea dvs daca aveti vointa.
Sanatate