avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

sunt angajat cu c m pe perioada nedeterminata.odata cu intrarea noului cod al muncii contractul meu poate fi trecut din nedeterminat in determinat sau este valabil doar pt cei angajati de la data intrarii in vigoare a noului cod al muncii. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:45, 19 Martie 2011
Nu exista niciun nou cod al muncii ... sunt doar modificari aduse la actualele reglementari ... În conformitate cu art.41 alin.1 C.mun. coroborat cu dispoziţiile art. 969 din Codul civil, regula în materie de modificare a contractului individual de muncă este modificarea prin acordul părţilor.

Prin urmare, modificarea duratei c.i.m. din nedeterminata in determinata se face numai cu acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca pe perioada nedeterminata mydulik mydulik As dori sa stiu si eu daca, atunci cand ai contract incheiat pe perioada nedeterminata,angajatorul te poate cocedia fara vreun motiv,ci, pur si simplu te trece ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala a contractului de munca Crinel Crinel Angajatorul poate modifica unilateral un contract individual de munca din nedeterminat in determinat? (vezi toată discuția)
Schimbare abuziva contract de munca cfs cfs O persoana din familie are urmatoarea problema: - firma la care lucreaza constrange toti angajatii sa renunte la CIM pe perioada nedeterminata (sa-i spunem ... (vezi toată discuția)