avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata taxei de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata taxei de timbru

Bună,într-o contestatie la executare mi-a respins actiunea ca netimbrata,nefiind prezenta la primul termen si am fost citata cu aceasta mentiune ,as dori sa fac recurs sa platesc taxa şi recursul pentru a trimite la rejudecare ,insa nu pot sa fac dovada ca nu m-am putut prezenta la primul termen fiind bonlava,medicul nu.mi remite adeverinta retroactiv ,cum as putea motiva totusi recursul pentru a fi admis?#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 11:58, 19 Martie 2011
fara o dovada concreta care sa motiveze lipsa de la contestatia de la fond, nu sunt alte motive de drept. respingerea ca netimbrata nu poate fi atacata cu nimic.
Motivati recursul prin simpla achitare a taxei de timbru, si solicitati casarea cu trimitere.
Se va admite pentru ca nu s-a judecat fondul si contestatia nu fost respinsa, ci anulata ca netimbrata.
Faceti dovada timbrajului si motivati neprezentarea la primul termen cazul de boala, fara insa a fi nevoie sa-l dovediti.
pai poate aveti martori ca ati fost atat de bolnava incat nu ati ajuns la dr. oricum. nu prea se admite pt neplata taxei. tb sa o luati de la capat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare recurs clyde2010 clyde2010 1. \" ... pune in vedere depunerea dovezii achitarii taxei de tb si tb judiciar,sub sanctiunea anularii recursului ca netimbrat.\" Ce inseamna asta:se poate ... (vezi toată discuția)
Rejudecare, lipsa timbraj, carmen_rusu carmen_rusu La fond mi s-a admis in parte actiunea, acordandu-se o suma egala cu reducerea pretului vanzarii, dar au fost respinse daunele interese pe motiv ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor pentru a-mi gasi dreptatea farmec_ farmec_ In procesul de actiune comercial in pretentii, la fond reclamantul pierde pe motivul exceptiei de prematuritate introdusa actiunea. In recurs, la ... (vezi toată discuția)