avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri ptr srl-d
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri ptr srl-d

din cate am vazut in ghidul solicitantului ce am avea nevoie in tara nu avem voie sa facem.asta e din pacate.X-(.
imi ramane sa fac comert.
am 2 intrebari si anume
- pot achizitiona un auto necesar transportului de marfa prin acest program?Nu sunt destul de lamurit
Vreau sa deschid un market in mediul rural care sa faca si livrari la domiciliu.
- ce facilitati am ca deschid in mediul rural?
Cel mai recent răspuns: bau_bau , utilizator 13:31, 28 Martie 2011
Buna. Eu am aplicat pentru acest program, si va pot spune urmatoarele. Puteti cumpara o masina pentru transport marfa (sau orice altceva) atat timp cat o veti cumpara NOUA ! Va spun asta sigur, deoarece si eu am dorit cumpararea unui auto, dar din pacate nu imi permite buzunarul.
Ca facilitati ca veti deschide in mediul rural, nu prea gasiti ceva iesit din comun, decat faptul ca atunci cand veti aplica online, veti primi cu 5 puncte in plus fata de cei care vor aplica in mediul urban. Va doresc o zi buna si multa bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru laborator cofetarie danaciobanu danaciobanu Buna ziua, am 33 de ani si vreau s aobtin fonduri europene pentru a-mi deschide un laborator de cofetarie. Ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Export piese auto in rusia si republica moldova tertius tertius Firma mea se ocupa cu comert online de piese auto.Doresc sa fac export de piese auto in Rusia si Rep Moldova la cativa clienti societati comerciale care se ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru magazin online Ibrahim Ibrahim Buna ziua, Urmeaza sa deschid un magazin online ce comercializeaza piese auto. Este necesara casa de marcat in cazul distribuitei prin curier? Dar in cazul ... (vezi toată discuția)