avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despre asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despre asociatia de proprietari

pe scara blocului sunt obligati sa plateasca femeia de serviciu,administratorul si lumina pe scara ,doar proprietarii care locuiesc zi de zi in apartamentele respective?sau sunt obligati sa plateasca si acei proprietari care nu locuiesc in apartamente proprietate personala?va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:43, 19 Martie 2011
trebuie sa plateasca indiferent daca locuiesc acolo sau nu. beneficiaza de servicii la comun...curatenie , administrator, lumina
Serviciile mentionate de dvs sunt aferente parti comune,a caror costuri de intretinere se repartizeaza tuturor proprietarilor,indiferent de aspectul daca domiciliaza permanent sau nu in imobil
Salariile se repartizeaza in functie de cota-parte indiviza, deci se platesc in orice conditii.
Electricitatea nu se plateste de persoanele care sunt scoase de la intretinere, lipsind mai mult de 15 zile pe luna sau o perioada mai mare.

Pentru conformitate cititi HG 1588/2007 Norme de aplicare a Legii 230/2007 la Cheltuieli repartizate in functie de.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De care cheltuieli este scutita o persoana scoasa de la intretinere? camelia constantin camelia constantin Ma numesc Camelia Incepind cu luna MAI 2010 am scos 2 pers. de la intretinere noi fiind 3 au plecat la tara pentru toata vara.Administratora mi-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli privind spatiile comune cobuzi cobuzi ....pe baza caror criterii se repartizeaza cheltuielile aferente curateniei pe casa scarii,iluminatul pe casa scarii si functionarea liftului? (vezi toată discuția)
Plati la apartament nelocuit errika errika Buna Am si eu o intrebare... Detin un apartament din 2010 la un bloc cu 5 et..Administratorul imi calculeaza cheluielile de bloc pe o pers care e ... (vezi toată discuția)