buna ziua.Am cumparat un teren cu o constructie pe el (este o casa veche cu 2 camere) ce demersuri trebuie sa fac sa nu mai figureze ca locuinta ci ca garaj deoarece langa aceasta vreau sa construiesc alta, doresc aceasta deoarece nu exista titlu de proprietate pe constructie si in caz ca o revendica cineva sa nu ma afecteze la constructia ridicata de mine. Se poate face aceasta schimbare fara a detine titlu de proprietete?ce ma sfatuiti sa fac? va multumesc.
Nu stiu cum ati cumparat casa, de la cine, daca nu detine titlu de proprietate. sau nu detineti dvs?
Nu se poate schimba destinatia unei constructii, daca ea apare pe rol ca o casa, oricat de veche ar fi.
Puteti obtine autorizatie de constructie pentru noua casa, sau o puteti renova pe aceasta.
Am insa impresia ca situatia acestui imobil este neclara juridic, daca va puneti problema unei eventuale revendicari.
Teren + casa
dor_ados
buna ziua.Am cumparat un teren cu o casa batraneasca cel ce a vandut avea titlu de proprietate pe teren dar pe casa nu iar cei de la cadastru specificau ca se ... (vezi toată discuția)