avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii constructiilor si unele masuri pentru realizarea locuintelor

VA rog, daca poate cineva sa-mi trimita varianta in vigoare (actualizata) a legii privind autorizarea in constructii (legea 50/1991)
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:28, 21 Martie 2011
eu stiam ca i-au mai fost aduse modificari in 2009 si ma temeam sa nu fi fost umblat prin ea si in 2010...
Vedeti
www.mdrt.ro-este actualizat pana in 04.09.2010.Are legislatia la zi, pentruca asta e treaba respectivului minister.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia in domeniul constructiilor antin antin salut.cine ma ajuta si pe mine cu o forma mai usor de imprimare a legiilor in materie de constructii?rasfoiesc si eu netu insa nu stiu care sint ultimele ... (vezi toată discuția)
Modificarile legii 350/2001 si ale legii 50/1991 in vigoare in 2018 Denisa Dumitrescu Denisa Dumitrescu Care sunt modificarile legislative in ceea ce priveste Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismului si Legea 50/1991 privind autorizarea ... (vezi toată discuția)
Pac/dtac..cum e legal? Guccifer Guccifer Buna ziua, Va trimit acest mail in urma articolului : https://www.arenaconstruct.ro/hg-9072016-modificata-ziua-intrarii-vigoare/ As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)