avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teapa Internet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teapa Internet

buna ziua.va scriu si eu in legatura cu o problema de-a mea.acuma cateva zile am cunoscut pe internet...o persoana din macedonia care detinea un site cu niste "produse" care ma interesau.in schimbul acelor produse...domnul din macedonia cerea 100 euro , bani trimisi inainte...iar produsul dupa ce verifica daca totul este in regula cu banii.am trimis totul ca la carte...am luat legatura cu el...insa cand sa imi trimita produsul..parca a intrat in pamant.am toate documentele care atesta ca i-am trimis banii prin western union.ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 18:52, 20 Martie 2011
Faceti o plangere la politie pentru abuz de incredere si inselaciune.
se poate? pentru ca cel care mi-a dat teapa este din macedonia
Desigur ca se poate, nu beneficiati doar de legea penala romana, ci si de dreptul international.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatoriile pe internet mateidonea mateidonea Bun gasit Din pacate va deranjez cu o problema foarte dificila, pentru mine, rugandu-va sa-mi oferiti un sfat pentru ca nu stiu foarte bine ce sa fac. Pe ... (vezi toată discuția)
Intenționez să iau un credit. este normal să mi se ceară să plătesc cheltuieli de dosar înainte de a-l primi? Haake Haake Este normal , în urma unui împrumut credit , să trebuiască să plătesc cheltuielile de dosar înainte de a primi creditul ? Mulțumesc . (vezi toată discuția)
Abuz de incredere vs inselaciune vladdfr vladdfr o persoana trimite altei persoane un produs,pentru al testa,urmand ca apoi sa ii tirmita banii in cont.il trimite fara ramburs. banii nu mai sunt trimisi ... (vezi toată discuția)