avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz de incredere vs inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz de incredere vs inselaciune

o persoana trimite altei persoane un produs,pentru al testa,urmand ca apoi sa ii tirmita banii in cont.il trimite fara ramburs.

banii nu mai sunt trimisi persoana e de negasit.

este inselaciune sau abuz de incredere?
multumesc.
nici una atit timp cit nu dovediti titlul cu care ati trimis produsul catre persoana respectiva. exista vreun inscris care sa arate cu ce scop ati trimis produsul si care sa ateste faptul ca acesta avea obligatia de a va achiat vreo suma de bani?
conersatile de pe net in care imi promiteaca a doua zi imi pune banii in cont.sunt valabile?
nu sunt suficiente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune B3nassi B3nassi Salutare tuturor,am si eu o problema.am un cont pe un site de vanzari diverse nu dau numele pentru ca poate fi considerat spam,in urma cu cateva zile m-am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? Brokeru22 Brokeru22 Am ajutat o persoana sa isi recupere pe cale judecatoreasca o suma de bani. Ne-am inteles verbal, de fata cu martori, ca pentru ajutorul meu el imi va da 400 ... (vezi toată discuția)
Teapa internet Slepy Slepy buna ziua.va scriu si eu in legatura cu o problema de-a mea.acuma cateva zile am cunoscut pe internet...o persoana din macedonia care detinea un site cu niste ... (vezi toată discuția)