Buna ziua!
Va voi expune pe scurt povestea vacantei mele de iarna la schi in Austria.
Mi-am pierdut echilibrul schiind, am cazut si la 5 secunde dupa a intrat in mine un austriac, instuctor de schi. M-a lovit serios si a chemat asistenta de pista. Acesta a constatat ca ma pot ridica in picioare dar pt ca acuzam dureri in mai multe parti a chemat elicopterul. La spital mi-au facut investigatii si mi-au acordat primul ajutor (nimic deosebit in afara de niste radiografii) pt care la final am platit 750 euro.
La 3 saptamani dupa incident am primit acasa factura cu suma de 1400 euro pt trasnsportul cu elicopterul.
Nu am datele de contact ale austriacului. Nu am banii necesari platii.
Ce se intampla/ce se poate intampla daca nu platesc factura a 2-a?
Probabil datele dvs. au fost luate de la spitalul unde vi s-au facut radiografiile.Din cele expuse de dvs. mai sus, se intelege ca elicopterul nu a fost chemat la initiativa dvs. ci a instructorului de schi.
Trebuie sa aveti niste date de contact provenind de la cei care au emis factura....
Eventual, luati legatura cu spitalul respectiv, si intrebati daca a mai fost si altcineva in situatia dvs., pentru a putea vedea care este procedura in astfel de situatii.
Rau ca nu ati luat date de contact ale acelui instructor...telefon..ceva...
Succes, oricum.
Austriecii trimit dosare de executare si pentru un cent datorie si va asigur ca vor face toate demersurile pentru recuperarea sumei.Am rezidenta austriaca,sunt extrem de corecti si asteapta acelasi lucru.Eu va doresc succes...