avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Ce se intampla daca nu platesc elicopterul ambulanta ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Ce se intampla daca nu platesc elicopterul ambulanta Austria Gmbh?

Buna ziua!
Va voi expune pe scurt povestea vacantei mele de iarna la schi in Austria.
Mi-am pierdut echilibrul schiind, am cazut si la 5 secunde dupa a intrat in mine un austriac, instuctor de schi. M-a lovit serios si a chemat asistenta de pista. Acesta a constatat ca ma pot ridica in picioare dar pt ca acuzam dureri in mai multe parti a chemat elicopterul. La spital mi-au facut investigatii si mi-au acordat primul ajutor (nimic deosebit in afara de niste radiografii) pt care la final am platit 750 euro.
La 3 saptamani dupa incident am primit acasa factura cu suma de 1400 euro pt trasnsportul cu elicopterul.
Nu am datele de contact ale austriacului. Nu am banii necesari platii.
Ce se intampla/ce se poate intampla daca nu platesc factura a 2-a?

Multumesc anticipat,
Gloria
Probabil datele dvs. au fost luate de la spitalul unde vi s-au facut radiografiile.Din cele expuse de dvs. mai sus, se intelege ca elicopterul nu a fost chemat la initiativa dvs. ci a instructorului de schi.
Trebuie sa aveti niste date de contact provenind de la cei care au emis factura....
Eventual, luati legatura cu spitalul respectiv, si intrebati daca a mai fost si altcineva in situatia dvs., pentru a putea vedea care este procedura in astfel de situatii.
Rau ca nu ati luat date de contact ale acelui instructor...telefon..ceva...
Succes, oricum.
Daca nu platiti acea factura se poate trece la executarea silita a dvs ...
Austriecii trimit dosare de executare si pentru un cent datorie si va asigur ca vor face toate demersurile pentru recuperarea sumei.Am rezidenta austriaca,sunt extrem de corecti si asteapta acelasi lucru.Eu va doresc succes...
Asigurare medicala nu ati avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îngrijire medicala austria - neplata, consecinte Thomas86 Thomas86 Am fost în austria acum un an și jumătate,am avut o urgenta medicala și am apelat 112,nu sunt asigurat și mi-au trimis hârtii acasă sa plătesc,s umane ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu proces pentru neplata unei facturi din austria in urma unui accident de snowboarding sorina1984 sorina1984 Buna seara, Ma numesc Mereuta Sorina.Am nevoie de un sfat daca puteti sa ma ajutati sunt profund recunoscatoare. Am avut acum 2 ani de zile un accident de ... (vezi toată discuția)
Probleme asiguare medicala astra ioanp23 ioanp23 Buna ziua, O cunostinta de familie, a plecat in austria sa isi viziteze copii. inainte de plecare a facut o asiguare medicala de turist la compania Asta, dupa ... (vezi toată discuția)