avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 392
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 392

As dori sa stiu daca sunt PFA cu norma de venit trebuie sa depun si eu declaratia 392?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 16:50, 24 Martie 2011
Chiar daca sunteti PFA impozitat la norma de venit ,trebuie sa depuneti Declaratia 392.
Eu nu sunt platitor de tva.Am citit ca doar cei care sunt platitori de tva trebuie sa depuna declaratia.
Chiar daca sunteti sau nu platitor de tva trebuie sa depuneti aceasta declaratie.
Dar pentru un PFA desfiintat (a fost radiat datorita codurilor caen in mai 2010) mai trebuie depusa? Normal ar trebui.
Da, trebuie depusa, pana la data lichidarii PFA. Pana la data lichidarii, la administratie, PFA-ul este inca activ, chiar daca a fost radiat de la registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit 2011 alexberi alexberi 1. In august 2010 am infiintat un PFA impozitat la norma de venit. Sunt si salariat la o alta institutie. Astazi am fost la Adm. Financiara pentru a trece la ... (vezi toată discuția)
Pfa - depasit plafonul de scutire pt. neplatitor pfa LoLuTz LoLuTz Buna ziua, Am deschis un PFA in Noiembrie 2011 impozitabil la norma de venit si neplatitor TVA, iar in decembrie am facturat 50.000lei spre o firma din ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa traducator neplatitor tva gmadalina19 gmadalina19 Buna ziua, azi am fost la admin financiara si am aflat ca trebuia sa depun o declaratie 392 de care habar nu aveam, mai nou trebuie sa platesc si amenda ca am ... (vezi toată discuția)