art.27 din legea 284/2010 se aplica in cazul unui functionar public incadrat ca refernt cu studii medii la serviciul impozite si taxe si care are studii sup. in domeniul tehnic si a absolvit un master in studii europene de administratie publica ? Daca da ,puteti sa imi spuneti cum?
1. daca persoana respectiva absolvise studiile superioare inaintea numirii in functia publica si a acceptat o functie publica clasa III (studii medii), nu poate promova in clasa. Poate doar sa ocupe, prin concurs, o fp pentru care sunt prevazute studii superioare;
2. daca a absolvit studiile respective ulterior numirii in fp, tot nu poate promova in clasa (ar fi avut nevoie de o facultate in domeniul economic, nu tehnic pentru taxe si impozite, iar masterul se ia in considerare, eventual, pentru ocuparea vreunei functii publice de conducere).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Administratie publica
c
Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Promovare
GHEORGHE CARMEN
SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)