buna seara.va rog sa ma ajutati.nu pot tipari f.150 de la anaf.se tipareste toata pagina anaf care il contine,iar formularul iese doar pe jumatate.nu sunt experta in calculator si nu inteleg ce se intampla si ce sa fac.multumesc.
Listati integral pagina,asa cum apare pe pagina anaf,cu numarul primit .Categoric nu se completeaza manual .Semnat si stampilat,avand anexe dovada detinerii certificatului digital confirmata de firma care l-a eliberat (ati primit prin e-mail dovada),copie dupa actul de indentitate si imputernicirea notariala( daca nu sunteti administrator),formularul 150 se depune in doua exemplare la cea mai apropiata circumscriptie financiara.Acolo va fi inregistrat si in 24 ore veti primi prin e-mail confirmarea ca puteti depune online declaratii pentru societatea respectiva.Succes!
Va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru a mai trece un contribuabil pe semnatura mea electronica? am deja 3 contribuabili, detin certificat reinoit pe 2013 valabil pana in vara anului 2014 si am primit informatii diferite - de la societatea de unde am certificatul mi s-a spus sa completez cererea 152, sa trec eu datele de pe confirmarea lor si cu alte documente anexate sa ma duc la adm.fin.; acolo mi-au spus ca 152 nu e buna, sa completez 150, dar nu in format pdf; aici m-au bagat in ceata, n-au stiut sa-mi spuna procedeul, asa ca apelez la dvs. pentru consiliere - nu stiu in ce alt format sa scot cererea 150, va multumesc
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Acces dosar fiscal
Lizuca12
Buna seara,
Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)