Sunteti de acord ca " se moare cu dreptatea in mana"?
Daca ati fost victima sistemului:tomato:, va astept sa prezentati pe scurt situatia dvs.
Multumesc !
Mai ales in pozitia dvs ,de multe ori probabil ,va-ti confruntat cu situatii in care ,
organele in drept au pronuntat solutii strambe ,astfel ca "beneficiarul"acesteia a ajuns la trista dvs concluzie
Mai ales in pozitia dvs ,de multe ori probabil ,va-ti confruntat cu situatii in care ,
organele in drept au pronuntat solutii strambe ,astfel ca "beneficiarul"acesteia a ajuns la trista dvs concluzie
Multumesc dar nu raspundeti la intrebare,voiam situatii concrete. Mai astept raspunsuri.::training:
avvalentina, poate alta ar fi directia discutiei daca ati fi inceput prin a prezenta dv “un caz”
goe_07, ceea ce ati scris nu are relevanta. Oricine poate scrie orice – argumentele fac diferenta.
Pe de alta parte, e destul de dificil sa analizam asemenea situatii pentru ca:
- multi justitiabili isi pledeaza singuri cauza si nu prea stiu ce si cum trebuie facut – acestia chiar pot pierde cu “dreptatea in mana” si judecatorul – desi trebuie sa aiba un rol activ – nu prea are ce sa faca;
- se mai discuta despre “intelegerile” intre avocatii partilor implicate – intelegeri facute in favoarea unei parti; o fi adevarat in unele situatii, dar trebuie… probat;
- se discuta despre intelegeri intre judecator si una dintre parti – si aceasta o fi adevarat, din cand in cand dar, din nou: trebuie probat;
- partea care considera ca “pierde cu dreptatea in mana” poate fi subiectiva sau – pur si simplu – nu gaseste calea care sa o duca spre rezultatul dorit: nu se gandeste la un act doveditor, la un martor, la o expertiza etc
Nu stiu cat se poate discuta despre dreptate “impartita” intr-o sala de judecata. Una dintre parti poate avea dreptate in ceea ce sustine, dar… nu poate dovedi.
Proces pierdut !?
itnisuceava
buna ziua.
am avut in 2010 un proces intentat fostei firme la care am fost angajat si am cerut, printre altele, beneficiile materiale conform ccm la nivel de ... (vezi toată discuția)