avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina personala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina personala

Doresc sa ma reintorc in tara,din strainatate.Posed 2 masini personale,pe care doresc sa le inscriu in Romania,in momentul de fata fiind inmatriculate in alta tara UE.Intr-o discutie purtata cu un amic polonez mi-a spus urmatoarea chestie: in Polonia,ai dreptul sa-ti inscrii masina personala adusa dintr-o alta tara UE,in scopuri necomerciale,fara a plati taxa de prima inmatriculare.
In Romania exista aceasta posibilitate? Daca nu,de ce? Ce alta posibilitate ar mai fi?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Vedeti
[ link extern ]
precum si
[ link extern ]
In Romania, nimic nu este fara taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare Prescurea Prescurea Am un Renault Laguna din 1999,1.8 benzina,adus recent din Germania.Stie cineva cat m-ar costa sa o inscriu in Romania? (vezi toată discuția)
Cumparare auto din anglia mariussim mariussim buna as dori sa cumpar o masina care este adusa din anglia .proprietarul masinii este cetatean roman trecut in actele masinii ca proprietar iar masina are nr ... (vezi toată discuția)