avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie persoane juridice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie persoane juridice

Buna ziua sunt administratorul unei firme de IT si as dori sa cunosc si eu cadrul legal in ceea ce priveste asigurarea garantiei comerciale pentru persoanele juridice.
In speta eu cumpar produse IT trebuie sa asigur garantie clientilor mei..nu acelasi lucru pot spune despre furnizorii mei
Cum pot reglementa aceasta problema..ofer garantie...primesc garantie
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 11:15, 25 Martie 2011
Daca produsele nu sunt vandute catre consumatori persoane fizice nu trebuie sa respectati prevederile Legii 449/2003.
In fapt garantia pentru produse va fi cea comerciala, stabilita de comun acord intre parti prin contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul poate sa nu ofere garantie la produse la care producatorul ofera doar 2 saptamani. Octavian1978 Octavian1978 Comercializez o serie de instrumente stiintifice si senzori, importati din China. Producatorul ofera 2 saptamani garantie - practic sa verifici individual ca ... (vezi toată discuția)
Eliberare corecta a certificatului de calitate pe langa factura ShadowElf ShadowElf Stie cineva ce lege reglementeaza obligatiile mele ca si comerciant atunci cand eliberez factura, sa eliberez si certificat de calitate? Nelamuriri: 1. ... (vezi toată discuția)
Certificat de garantie si declaratie de conformitate,rog detali ContSters83016 ContSters83016 In urma citiri Legi 449/2003 referitoare la garantiile oferite produselor cu termen lung de functionare(electrice,electrocasnice)si a Legii 296/2004 ... (vezi toată discuția)