Buna ziua, astazi am gasit in cutia de scrisori o citatie pe numele meu, in calitate de denuntator. Termenul de prezentare era cu 4 zile in urma, cutia de scrisori a fost verificata in fiecare zi dar nu s-a gasit nimic. Problema e ca nici macar nu stiu despre ce caz este vorba, in dreptul rubricii "in cauza privind" este spatiu gol. Citatia este pe numele meu si nu stiu ce sa fac in continuare. Termenul de prezentare a trecut, nu stiu despre ce caz este vorba, etc. Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc.
pe citatie scrie unde trebuie sa va prezentati si la ce ofiter. va duceti la sectia de politie respectiva si solicitati sa vorbiti cu ofiterul respectiv ca ati primit citatia in posta. acesta va prezinta situatia si va intreaba daca vreti sa dati declaratii sau nu. se va consemna un proces verbal cu declaratia sau cu mentiunea ca nu dati declaratie.
Martor
eu1978
Buna ziua,
Luna trecuta am primit o citatie prin care eram invitata la Parchet sectia urmarire penala si criminalistica,ca si martor intr-un proces.Habar nu ... (vezi toată discuția)