buna seara acum o luna am sesizat politia in legatura cu 2 persoane,care au comi s o frauda am trimis un e-mail iar politia ma solicitat sa ma prezint la post,dar totusi imi este teama ptr ca stiu ca acele persoane au relatii cu politia,si stiu ca o se afle cine ia denuntat. ce sa fac lamuritima ce trebuie sa fac? multumesc
In situatia in care v-ati hotarat sa formulati denuntul ,automat ati acceptat si consecintele ce decurg
In raport de citatie comunicata de politie ,va revine obligatia sa va asumati responsabilitatea si sa dati curs acesteia
organul de politie ma contactat prin e-mail,si ma solicitat sa-l contactez telefonic mi a dat nr de tel ptr ai da si alte detalii. cu toate astea mi a spus sa vorbesc cu el sa dau o declaratie la politie sa mi dau numele ceia ce mie nu prea imi convine,ptr ca stiu sigur ca acele persoane au relatii,si mi e tare teama. unde as mai putea merge sa nu mi se dezvaluie identitatea. multumesc
Cereti politiei ca doriti sa aveti identitatea ascunsa si precizati motivele pentru care va temeti.
Asteptati sa vedeti ce raspuns veti primi si veti hotara ulterior cum sa procedati mai departe.
i am propus politistului daca se poate sa dau declaratie fara sa mi dezvaluie identitatea,si mi a spus ca fara sa semnez si sa dau datele personale nu se poate. as putea sa dau o declaratie sa semnez doar,fara datele mele..daca nu se poate ma s putea adresa parchetului dvs ce parere aveti? multumesc
Explicatie
ContSters271470
Buna seara as dori sa ma lamuri si pe mine. acum 2 luni am facut o sesizare la apia Bucuresti despre o frauda,care sa comis la apia Ialomita in legatura cu ... (vezi toată discuția)