Buna seara as dori sa ma lamuri si pe mine. acum 2 luni am facut o sesizare la apia Bucuresti despre o frauda,care sa comis la apia Ialomita in legatura cu niste persoane care obtin subventii de bovine ilegal. nu am primit nici un raspuns,iam contact telefonic si mi sa comunicat ca cercetarile vor dura 3 sau 4 luni si mi sa precizat sa trimit un e-mail sa aflu in ce stadiu sunt cercetarile,desi eu nu cred ca se vor sesiza ptr ca e aceiasi instirutie cu toate ca aceasta frauda este de milioane de euro. este bine totusi sa le spun ca o sa merg mai departe. dvs ce spuneti? multumesc
Afirmatia dumneavoastra eu cred ca nu se vor sesiza pentru ca este aceeasi institutie nu are, in opinia mea, suport.
Reclamatia dumneavoastra a fost inregistrata, se cerceteaza, trimiteti-le din cand in cand cate un e-mail.
Daca raspunsul lor final va nemultumeste puteti desigur merge ''mai departe'', insa in faza asta nu aveti de unde sa stiti daca sunt corecti sau nu.
Sesizare apia
malina221
buna ziua vreau sa ma lamuriti cu un aspect.vreau sa fac o sesizare catre apia centrala cum ca in jud ialomita sunt inregistrate un nr mare de persoane care ... (vezi toată discuția)