avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

frauda

as dori sa pun un denunt ptr mai multe persoane ptr frauda,as vrea sa ma sfatuiti ce anume sa fac ptr depistarea lor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:56, 12 Noiembrie 2012
Ceva mai clar se poate?
Dvs depuneti denuntul si se ocupa organele abilitate cu depistarea lor daca aceste persoane exista.
Pentru intocmirea unui denunt, e bine sa consultati disp. art.223 c.p.p. si numai .In denunt trebuie sa enuntati persoana/persoanele vizate si sa lamuriti in ce consta infractiunea/infractiunile pe care aceasta/acestea le-au savarsit. Important e faptul ca cel ce denunta trebuie sa isi dezvaluie identitatea, adica sa semneze la final denuntul.
Mesaj reeditat
@ tania321

Data post: Luni, 12 Noiembrie 2012, 18:38
Subiect: fraudarea legii

multumesc ptr raspuns tin sa va informez ca sunt multe persoane care obtin subventii ilegal cu bovine,tin sa precizez ca am trimis faxuri catre apia centrala bucuresti am sesizat politia iar de 2 luni nimeni nu a luat nici o masura nu mai stiu unde sa mai apelez ptr depistarea acestor persoane,vreau sa informati ce anume sa fac? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie la politie ContSters271470 ContSters271470 buna seara acum o luna am sesizat politia in legatura cu 2 persoane,care au comi s o frauda am trimis un e-mail iar politia ma solicitat sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Explicatie ContSters271470 ContSters271470 Buna seara as dori sa ma lamuri si pe mine. acum 2 luni am facut o sesizare la apia Bucuresti despre o frauda,care sa comis la apia Ialomita in legatura cu ... (vezi toată discuția)
Frauda simona333 simona333 buna seara as dori sa ma informati cum pot pune un denunt ptr mai multe persoane,care sa duca la depistarea lor. (vezi toată discuția)