avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

frauda

buna seara as dori sa ma informati cum pot pune un denunt ptr mai multe persoane,care sa duca la depistarea lor.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 18:32, 13 Noiembrie 2012
foarte SIMPLU : în scris direct (sau recomandat cu Confirmare de primire) la Unitatea de Poliție de care aparțineți și solicitând număr de înregistrare ori, la Parchetul d.p.l. judecătoria locală dar atenție la ”denunț” ; plângere. Denunț- art.221 din C.Proc.P. Ca diferență dintre plângere si denunț consta în faptul că autorul plângerii este victima infracțiunii sesizate, iar autorul denunțului nu este vătămat, prejudiciat în mod direct prin infracțiunea pe care o sesizează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se formuleaza o plangere penala? olteanu ana olteanu ana da stiu ca trebuie sa fac o plangere la politie dar as vrea sa fie formulata corect, de aceea am apelat de dumneavoastra.as dori un model daca se poate.:(( (vezi toată discuția)
Profesor care imi cere bani ca sa ma promoveze stenk stenk Buna ziua, am si eu o problema urgenta cu un profesor care ma santajeaza si imi cere bani pentru a ma trece clasa. Sunt elev in clasa a XI-a si anul acesta ... (vezi toată discuția)
Sesizare direct la instanta aleutin10 aleutin10 buna seara..mă poate ajuta cineva...pot deschide un proces penal adresându-mă direct judecătoriei și nu parchetului. MULȚUMESC (vezi toată discuția)