avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... invitatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

invitatie la politie

buna seara acum o luna am sesizat politia in legatura cu 2 persoane,care au comi s o frauda am trimis un e-mail iar politia ma solicitat sa ma prezint la post,dar totusi imi este teama ptr ca stiu ca acele persoane au relatii cu politia,si stiu ca o se afle cine ia denuntat. ce sa fac lamuritima ce trebuie sa fac? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters271470 , utilizator 14:08, 26 Noiembrie 2012
in afara de politie am trimis un e-mail la apia centrala precum ca la apia Ialomita se afla un nr mare de pers.care obtin subventii elegal de bovine.am sesizat apia centrala acum 2 luni,si nu am primit nici un rasp.iam contactat telefonic si mi au spus ca dureaza 3 sau 4 luni. eu nu cred ca vor face cercetari. vreau neaparat sa demasc acele persoane ce mai trebuie sa fac? multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda tania321 tania321 as dori sa pun un denunt ptr mai multe persoane ptr frauda,as vrea sa ma sfatuiti ce anume sa fac ptr depistarea lor. (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva poltistului si procurorului de caz,pentru abuz in serviciu cornaca cornaca In anul 2014 am depus o plngere penala pentru Tulburare de posesie si abuz in serviciu impotriva a doi fermieri cat si impotriva reprezentantilor unei ... (vezi toată discuția)
Explicatie ContSters271470 ContSters271470 Buna seara as dori sa ma lamuri si pe mine. acum 2 luni am facut o sesizare la apia Bucuresti despre o frauda,care sa comis la apia Ialomita in legatura cu ... (vezi toată discuția)