avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie copil

buna ziua,as dori sa stiu daca un copil nascut in spania poate beneficia de alocatie in romania,copilul are un an si sase luni certificat de nastere romanesc eliberat la ambasada,(incompetenti de la ambasada nu au dat nici un fel de informatie asupra acestei teme la eliberarea certificatului),locuim in spania,daca are drept de alocatie de ce acte avem nevoie? va multumesc .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:54, 20 Martie 2011
Drepturile sociale sunt plătite de statul în care părintele îsi desfăsoară activitatea. astfel ca alocatia din spania trebuie sa fie data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere in spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina sunt insarcinata si locuiesc in spania as vrea sa stiu eu nasc in spania mi se face in in spania certificatul copilului sau trebuie sa merg in tara sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Alocatie Emma92 Emma92 Buna seara. As dori si eu o informatie. . Ce acte imi trebuie pt a luat alocatie.. ambii copii sunt nascuti in Spania (vezi toată discuția)
Alocatie comunitara negru daniel negru daniel buna am urmatorul caz : mama romanca, tatal spaniol si 2 copii nascuti in spania , locuiesc cu toti in spania intrebare , pot beneficia copii de alocatie ... (vezi toată discuția)