avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cererea dosarului de executare
Discuție deschisă în Executare silită

cererea dosarului de executare

Buna ziua.Executorul judecatoresc poate fi obligat sa-mi puna la dispozitie o copie a dosarului de executare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tatiana28 , utilizator 18:18, 23 Martie 2011
este obligatia lui sa va prezinte dosarul de executare si actele efectuate in acesta. Executorul judecatoresc este angajatul dvs...
Multumesc.Imi cer scuze...uitasem sa specific faptul ca eu sunt debitorul :sorry:
in acest caz aveti are obligatia de a va informa asupra masurilor de executare indreptate impotriva dvs...
Buna ziua.Multumesc.Sa inteleg ca o copie dupa intregul dosar de executare,de la prima somatie pana la ultimul act ,nu va fi de acord sa imi ofere?
ba da, iti va da, contra cost ...asta daca nu are nimic de ascuns. Vezi tu, ei sunt cam stat in stat, asa s-au invatat si romanul e babalau.....

Alte discuții în legătură

Dosar...nu mai nteleg nimic... Dahrma Dahrma Astazi am fost sa-mi fac o copie dupa dosarul de executare de la judecatorie. As dori sa descriu pasii pe care cred eu ca s-au facut pana a ajunge dosarul la ... (vezi toată discuția)
Acte de executare tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.Este legal ca executorul judecatoresc sa emita somatii la alta adresa desi cunoaste adresa de domiciliu a ... (vezi toată discuția)
Consultare raport evaluare CAESAR2000 CAESAR2000 Daca doresc sa particip la o licitatie publica pentru vanzarea unui imobil, licitatie organizata de un executor judecatoresc in cadrul procesului de executare ... (vezi toată discuția)