avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită consultare raport evaluare
Discuție deschisă în Executare silită

consultare raport evaluare

Daca doresc sa particip la o licitatie publica pentru vanzarea unui imobil, licitatie organizata de un executor judecatoresc in cadrul procesului de executare silita, am dreptul sa consult raportul de evaluare a bunului imobil -care face parte din dosarul de executare silita si este mentionat in publicatia de vanzare?
Executorul are obligatia sa puna la dispozitie ( in vederea consultarii ) dosarul de executare, (sau macar raportul de evaluare) sau este la bunul lui plac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2021
CAESAR2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: CAESAR2000 , utilizator 10:56, 5 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com care si cat dureaza procedura de executare silita; pana la cat pot sa coboare pretul la casa in cadrul licitatiilor (vezi toată discuția)
Scoatere la licitatie apartament girat ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au primit o adresa joi cum ca datorita neachitarii unei linii de credit (a unei firme) la care a fost pus gir acum 2 ani apartamentul lor (pus pe ... (vezi toată discuția)