ynocentta a scris:
In dosarul initial format ,executorul judecatoresc urmeaza sa depuna succesiv si cronologic actele pe care le intocmeste cu scopul materiaizarii titlului executoriu.,respectiv somatii,
procese verbale ,publicatii pentru licitatii,etc,documente care nu se depun la dosarul de la judecatorie
Intreg dosarul de executare silita poate fi studiat la BEJ
1. Ok,si atunci eu trebuie sa merg la BEJ ca sa studiez dosarul?
2.Si daca el isi are sediul la 80 km departare de mine?Nu pot cere copii ale dosarului?
3.Nu ar trebui sa primeasca debitorul cate o copie a actelor pe care el le pune la dosar?
4.Nu inteleg de ce trebuie sa fie 2 dosare si unul sa fie complet si altul incomplet?
In dosarul initial format ,executorul judecatoresc urmeaza sa depuna succesiv si cronologic actele pe care le intocmeste cu scopul materiaizarii titlului executoriu.,respectiv somatii,
procese verbale ,publicatii pentru licitatii,etc,documente care nu se depun la dosarul de la judecatorie
1.Si cum stie cineva daca el isi face treaba?Daca actele intocmite de el nu le verifica nimeni in dosarul care este la el?
2.Daca spre exemplu el nu face nici un act pentru materializarea titlului executoriu,timp de 2 ani,si vin eu sa-i cer copii ale dosarului,de unde stiu eu ca el nu le face intre timp pana sa-mi dea copiile cerute?