avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... la contract de 4 ore cat trebuie lucrat in preaviz-2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

la contract de 4 ore cat trebuie lucrat in preaviz-2 ore?

Am contract partial cu 4 ore.In preavizul de concedire pot lucra doar 2 ore?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 20 Martie 2011
Nu mai este valabila o veche prevedere a codului muncii anterior celui din 2003, care prevedea ca, in perioada de preaviz, in cazul desfacerii CIM din initiativa angajatorului, salariatul avea dreptul sa lucreze jumatate din timpul orar din contract.
Prin urmare, trebuie sa lucrati 4 ore.
eu sunt in preaviz si mai am pana maine si maine trebuie sa ma internez in spital ce se intampla cu preavizul
Daca va luati concediu medical pe perioada preavizului acesta se suspenda , urmand a se relua imediat dupa terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sambata lucrata = ore suplimentare ? Andreia08 Andreia08 Buna ziua. Sunt angajata unui unui call center cu jumatate de norma -4 ore. In luna iulie am semnat un act aditional pt.marire de salar. Acest act adit. ... (vezi toată discuția)
Concediere daniela.ilea daniela.ilea Dupa ce primesc preavizul de 20 de zile pot sa intru in concediul medical? (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu medical daca sunt in preaviz conform art 65. alin 2? andreea.buiac andreea.buiac Buna Ziua De curand am fost instiintata ca voi fi concediata conform art 65 alin.1 (datorita situatiei economico - financiare postul meu a fost desfintat) si ... (vezi toată discuția)