avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contractul de concesiune
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contractul de concesiune

As dori, daca se poate, sa mi se raspunda la intrebarea: De ce durata maxima a contractului de concesiune se face pe o perioada maxima de 49 de ani(cu posibilitatea consensuala a partilor de a prelungi termenul cu jumatate din maximul stabilit de parti)? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bc02 , utilizator 14:02, 20 Martie 2011
Pentru ca asa prevede legea. Care este problema de fapt?
Cunosc faptul ca Legea 219/1998 stabileste acest termen, insa ma intereseaza de ce s-a ajuns la stabilirea acestui termen care sunt motivele, cauzele?
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
bc02, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiunea de 99 ani d_nelu d_nelu Am o nelamurire si poate ma puteti ajuta. Am auyit ca Insula serpilor s/a concesionat pe 99 ani, insa si in carti si in ordonanta scrie ca concesiunea se poate ... (vezi toată discuția)
Concesiune pe 49 de ani ciucus_roxana ciucus_roxana Buna ziua.As dori sa cer consultanta in privinta unei concesiuni cu durata de 49 de ani,oferita prin licitatie publica in temeiul legii concesiunii ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune andr33apn andr33apn Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti daca se poate cadrul legal al contractelor de concesiune din 2005.Pe cati ani se putea concesiona un serviciu public? Va ... (vezi toată discuția)