avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Solicitarea unui nou permis si certificat de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Solicitarea unui nou permis si certificat de inmatriculare

Buna ziua, as avea o intrebare, daca poate sa ma lamureasca cineva: Fiul meu urmeaza sa isi schimbe domiciliul, deoarece si-a cumparat apartament. Intrebarea ar fi: dupa ce isi schimba domiciliul, este obligatoriu sa solicite si emiterea unui nou permis de conducere si certificat de inmatriculare in care sa fie mentionata noua adresa ? Multumesc mult daca poate cineva sa-mi raspunda si va doresc un weekend placut, o saptamana cat mai frumoasa si...toate cele bune :luck: :luck::luck:
Cel mai recent răspuns: 666. , utilizator 15:52, 20 Martie 2011
Raspunsul este DA, trebuie sa-si schimbe permisul de conducere, dar totodata si cartea de identitate.
Legea nu permite a avea mai multe adrese diferite, in mod diferentiat, pe actele cu care te si poti legitima (c.i., permis, talon...).
Pe langa cat costa un apartament, schimbarea tuturor actelor este un "mizilic". Neschimbarea actelor pe aceeasi adresa, atrage sanctiuni cu amenda (care vor fi mult mai mari decat daca s-ar platii ptr. schimbarea actelor).

O zi buna.
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
666., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La schimbarea domiciliului - schimbarea actelor masinii sofron sofron M-am mutat din Bucuresti in judetul Giurgiu, am schimbat adresa si totodata si C.I., in cazul acesta trebuie sa schimb urmatoarele acte: permis de conducere, ... (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu elevan elevan care sunt pasii care trebuie urmati in situatia in care imi schimb domiciliu(localitatea sau chiar judetul)? (vezi toată discuția)