Trebuie sa va schimbati cartea de identitate, permisul de conducere....adresele de corespondeta cu bancile...
Este oarecum o intrebare ... lipsita de substanta
nu e lipsita de subsdtanta deloc.vreau sa imi cumpar o locuinta in alt judet, in alta zona cum se procedeaza cu actele proprietatii si cu ale mele pentru a locui legal acolo,
Pai, dupa ce declarati noua proprietate la administratia fiscala, mergeti la politie cu o copie a actului de proprietate si solicitati stabilirea domiciliului la acea adresa. Ulterior, mergeti la Directia de permise de conducere si inmatriculari judeteana (sau cum s-o numi ea), pentru a schimba permisul de conducere si numerele masinii. O varianta mai simpla ar fi doar stabilirea resedintei la noua adresa (trebuie reinnoita in fiecare an; in acest caz, domiciliul, permisul de conducere si numerele de inmatriculare ale masinii raman neschimbate).
Permis auto
otilia_lumi
Buna ziua,
Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)