avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare de domiciliu

care sunt pasii care trebuie urmati in situatia in care imi schimb domiciliu(localitatea sau chiar judetul)?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:00, 15 Iunie 2011
Trebuie sa va schimbati cartea de identitate, permisul de conducere....adresele de corespondeta cu bancile...
Este oarecum o intrebare ... lipsita de substanta
ABSOLUT!
nu e lipsita de subsdtanta deloc.vreau sa imi cumpar o locuinta in alt judet, in alta zona cum se procedeaza cu actele proprietatii si cu ale mele pentru a locui legal acolo,
Pai, dupa ce declarati noua proprietate la administratia fiscala, mergeti la politie cu o copie a actului de proprietate si solicitati stabilirea domiciliului la acea adresa. Ulterior, mergeti la Directia de permise de conducere si inmatriculari judeteana (sau cum s-o numi ea), pentru a schimba permisul de conducere si numerele masinii. O varianta mai simpla ar fi doar stabilirea resedintei la noua adresa (trebuie reinnoita in fiecare an; in acest caz, domiciliul, permisul de conducere si numerele de inmatriculare ale masinii raman neschimbate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto otilia_lumi otilia_lumi Buna ziua, Am schimbat domiciliul din Bucuresti intr-o localitate din judetul Prahova.Va rog sa ma lamuriti daca este obligatoriu sa preschimb permisul de ... (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am schimbat de curând domiciliul dintr-un județ ... sebacrin sebacrin Bună ziua. Am schimbat de curând domiciliul dintr-un județ în altul, deci va trebui să înmatriculez și mașina pe județul nou, pot să păstrez nr. ... (vezi toată discuția)