avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mijloace de a proba ca bunurile furate din casa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mijloace de a proba ca bunurile furate din casa (bijuterii) imi apartin ;nu s-au mai recuperat iar la casele de amanet descrierea este sumara

Cum pot proba ca mi s-au furat unele bunuri (bijuterii) daca hotul nu a dus decat o parte din bijuterii la casele de amanet iar politia nu a facut perchezitie ?
Cum se calculeaza valoarea prejudiciului dat fiind ca multe bujuterii aveau gramaj mic in aur dar pietre pretioase care nu apar decat in poze si nu clar totdeauna.Nu am facturi decat pentru cateva deoarece majoritatea doc erau la un loc cu bijuteriile furate?#-o:sorry:
Cel mai recent răspuns: maiincolo , utilizator 05:54, 22 Martie 2011
Greu... dpmdv. Chiar daca aveti filmari si poze cine poate sa stie ca acelea erau pietre reale? (in afara de dvs evident) si chiar daca ati dovedi cumva lucrul acesta aveti cum sa recuperati banii de la ea?:-/
Nu mai pot recupera bunurile,s-au dus definitiv la casele de amanet unde pietrele nu sunt platite celui care le aduce dar,cred eu (inca nu stiu),la vanzare sunt luate in considerare la pret.Si asa sper ca sa pot stabili valoarea,avand in vedere pretul de vanzare si adaugarea reducerii de pret legale (oficiale ) care se face la casa de amanet.
Este plauzibil?
pot dovedi cu martori si poze ca au existat bijuteriile?Inafara de cele insirate in contractele de amanet.Din neglijenta,politia n-a facut imediat perchezitie la individa...
Este vorba despre pedeapsa care se va aplica si daca va fi cuexecutare.mi s-a spus ca daca prejudiciul este intr-adevar mare,poate executa ceva detentie.Este singura mea consolare (sau ,,ar fi")
Evaluati dvs. bunurile , gramajul, si valoarea lor. Probati cu martori ,inscrisuri si poze.;Martorii sa sustina ceea ce spuneti dvs. Insa degeaba va precipitati ca nu veti mai putea recupera contravaloarea.De obicei hotii sunt insolvabili.
Multumesc,stiu ca nu mai recuperez nimic.Este vorba de pedeapsa pe care o va primi infractoarea.Mi s-a spus ca trebuie sa-mi amintesc toate bunurile care erau si au disparut pentru ca valoare mai mare ineamna pedeapsa mai mare si deci executare nu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furat de hoti, pagubas de doua ori?! criss84000 criss84000 Buna ziua, Va prezint pe scurt istoria noastra: bijuteriile noastre au fost furate de hoti, politia a descoperit hotii si a descoperit si bijuteriile, care ... (vezi toată discuția)
Tva case de amanet carma carma Din martie 2011 casele de amanet vor plati tva la intreaga valoare de vanzare a obiectelor ,???nu ca pana acum la adaos!! Asta ar insemna ca acelasi obiect ... (vezi toată discuția)
Cum se pot recupera bijuteriile furate care se afla intr-o casa de amanet? O4n4 O4n4 Cum pot sa recuperez de la o casa de amanet bijuteriile care mi-au fost furate si ulterior amanetate? Multumesc! (vezi toată discuția)