avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se pot recupera bijuteriile furate care se afla ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se pot recupera bijuteriile furate care se afla intr-o casa de amanet?

Cum pot sa recuperez de la o casa de amanet bijuteriile care mi-au fost furate si ulterior amanetate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: O4n4 , utilizator 23:55, 17 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti plangere la politie
Politia stie deja..... a spus sa le platesc eu si sa recuperez apoi prejudiciul de la hoț.
Ceea ce nu mi se pare deloc normal.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace de a proba ca bunurile furate din casa (bijuterii) imi apartin ;nu s-au mai recuperat iar la casele de amanet descrierea este sumara maiincolo maiincolo Cum pot proba ca mi s-au furat unele bunuri (bijuterii) daca hotul nu a dus decat o parte din bijuterii la casele de amanet iar politia nu a facut perchezitie ... (vezi toată discuția)
Furat de hoti, pagubas de doua ori?! criss84000 criss84000 Buna ziua, Va prezint pe scurt istoria noastra: bijuteriile noastre au fost furate de hoti, politia a descoperit hotii si a descoperit si bijuteriile, care ... (vezi toată discuția)
Buna seara - furt Bogdan_Oprisan Bogdan_Oprisan Am furat din locuinta unui prieten o bijuterie si am dus-o la amanet.Si mama acestuia vrea sa se duca la politie.Ce pot pati?Amanet-ul trebuie sa restituie ... (vezi toată discuția)