avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reancredintare minor (11 ani si 5 luni)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reancredintare minor (11 ani si 5 luni)

Cum obtin reancredintarea minorei daca aceasta a fost incredintata mamei in urma divortului.Acum copilul de 11 ani si 5 luni, sustine ca este agresata, fizic si verbal de mama sa, fapt pentru care a cerut in mod expres sa vina la mine(tatal).Am si inregistrari audio cand e batuta cu cureaua. Sunt valabile ca probe?
Mai mult copilului nu ii sunt asigurate cele necesare traiului(imbracaminte, incaltaminte, mancare) cu toate ca primeste pensie peste 1ooo RON /luna de la mine.
-Primeste barbati in apartament care i-si fac dus , se imbata, fumeaza se saruta in fata copilului.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:43, 21 Martie 2011
O consecinta pozitiva evident.
Daca tot aveti termenul atat de lung, n-ar fi rau sa incercati si o incredintare provizorie pe calea unei ordonante presedintiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reincredintare minor alemate1974 alemate1974 Am rugamintea de a ma ajuta cu o informatie. Am ofetita de 8 ani care a fost incredintata spre crestere si educare mamei. Mama s-a recasatorit si locuieste ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor mariusbe mariusbe Buna ziua Va rog daca se poate, am nevoie de un sfat. Am un copil de 4 ani si in vara a fost incredintat mamei pt. crestere cu acordul meu. De aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)
Reancredintare minor day_ever day_ever Maaflu intr-o situatie delicata ..sunt in divort si am o fetita de 5 ani..din prima mea casatorie mai am un baiat de 13 ani incredintat mie....Eu am fost ... (vezi toată discuția)