avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general infiintare punct lucru, alta activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

infiintare punct lucru, alta activitate

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am o firma cu obiect de activitate principal "Prelucrarea automata a datelor" (microintreprindere) si as dori sa deschid un punct de lucru in alt judet, in care sa functioneze o firma de distributie produse alimentare, cu un singur angajat.
1. Pentru infiintarea acestuia va trebui sa adaug inca un obiect de activitate principal?
2. Pentru punctul de lucru voi putea declara impozit pe profit, in conditiile in care pe societate declar acum impozit pe cifra de afaceri?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Infiintare srl. intrebari dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, In primul rand am fost placut surprins sa vad ca exista si in Romania forumuri bine puse la punct. Felicitari webmasterului. Suntem 2 asociati ... (vezi toată discuția)
Sfaturi infiintare societate ramiha ramiha Buna ziua, Doresc sa-mi fac o firma - SRL, in care sa fiu unic asociat, dar am mai multe nelamuriri: 1. M-am gandit ca in actul constitutiv sa trec ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau pe venit? tinaval11 tinaval11 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca am facut o gogoasa mare sau nu .Am infiintat un SRL , am optat pentru impozit pe profit ....iar acum contabila ... (vezi toată discuția)