avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dispozitie de plata externa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dispozitie de plata externa

Buna dimineata,

Intrebarea mea face referire la cursul BNR ce trebuie sa fie luat in considerare.

O plata externa:

Data dispozitiei si data platii in extrasul bancar :14.02.2011

Data livrarii in dispozitie este 15.02.2011.

As vrea, daca este posibil, sa-mi confirmati daca cursul de schimb este cel din data de 14.02.2011 si cu cate zecimale trebuie considerat.

O creditare societate cu suma de 120 000 euro cu chitanta trebuie raportata la Oficiul pentru spalarea banilor?

Multumesc.O zi insorita,va doresc.

Cel mai recent răspuns: office.carmen , utilizator 17:34, 21 Martie 2011
14.02
4 zecimale
da,se raporteaza;daca s-ar fi creditat prin banca,ar fi raportat banca,in acest caz,aveti obligatia sa o faceti dumneavoastra.
Va multumesc.
Cu drag.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare oficiu spalare bani eda_68 eda_68 Buna Am un contract incheiat cu o firma din Franta - prestari servicii in constructii- incasez un avans de 5000 eu din valoarea lucrarii diferenta de 15000eu ... (vezi toată discuția)
Dovada venituri din pariuri pentru banca dumitrascupaul dumitrascupaul Am depasit recent un anumit plafon al bancii si am fost chemat sa depun o declaratie in legatura cu provenienta banilor. Acolo mi s-a recomandat sa atasez si o ... (vezi toată discuția)
Aport firma PUFACONT PUFACONT Multumesc mult pentru raspuns. La o societate patronul crediteaza firma co o suma sa zicem aproape lunar cu 20.000 sau 30.000 lei in functie de necesitate ... (vezi toată discuția)