avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raportare oficiu spalare bani
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raportare oficiu spalare bani

Buna
Am un contract incheiat cu o firma din Franta - prestari servicii in constructii- incasez un avans de 5000 eu din valoarea lucrarii diferenta de 15000eu urmeaza sa o incasez prin banca. Doresc sa stiu daca este corect sa intocmesc pentru avans mai multe chitante pentru a nu depasi plafonul de 5000 lei ( aprox. 1137 eu).Pe francezi nu-i intereseaza chitantele dar sunt necesare la noi. Tin sa precizez ca avansul este pe luna mai iar diferenta pe iunie. Trebuie aceste sume sa le declar la oficiul de spalare a banilor...? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eda_68 , utilizator 13:05, 4 Iunie 2015
pt factura de avans 5000 euro puteti incasa cu o singura chitanta dar care sa nu depaseasca 5000 lei (cursul BNR din data chitantei )restul prin virament bancar .In legea 75 gasiti raspunsul .
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon casa cash KlaraS KlaraS Buna seara, Care este plafonul de casa, cash, zilnic? Stiam ca este de 5.000, maxim, pentru un singur furnizor. A ramas acelasi? :\"> (vezi toată discuția)
Facturi avansuri ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este daca putem vinde un autoturism in valoare de 15.000+TVA emitand mai multe facturi de avansuri de pana in 5000 lei pentru a ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata fact. peste 5000 lei rodia rodia Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei. Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei. Numerar nu ... (vezi toată discuția)