avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... taxa judiciara contestatie tabel preliminar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

taxa judiciara contestatie tabel preliminar

Buna ziua, as avea o nedumerire...am depus o declaratie de creanta la un dosar de faliment, timbrata cu taxa jud. de timbru cu 120 lei si timbru jud. 0.30 lei....ulterior sunt notificata ca am fost inscrisa in tabelul preliminar, insa partial, cu o suma mai mica decat creanta declarata....am depus contestatie in termen, insa am primit citatie cu mentiunea de a achita taxa jud. de 120 lei pana la urmatorul termen, sub sanctiunea anularii cererii.....intrebarea e: in cazul in care am timbrat declaratia initiala cu taxa jud.120 lei, mai sunt nevoita a achita inca o data taxa integral si la momentul contestatiei????#-o
Cel mai recent răspuns: amt11 , utilizator 09:30, 20 Noiembrie 2013
Da, trebuie sa platiti separat taxa privind introducerea contestatiei care este tot de 120 lei (art. 6 lit. c din L146/1997). SUCCES!
Contestatia are regimul unei cereri noi in justitie astfel incat aceasta trebuie timbrata astfel cum a raspuns si colega mea
Multumesc!
Daca printr-o contestatie se contesta mai multe creante, e suficienta o singura taxa de timbru sau trebuie cate o taxa pentru fiecare creanta contestata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Datorie aparuta in tabelul final de create dar platita tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, In calitate de debitor am cerut intrarea in proced simplificata de insolv si faliment, instanta a acordat termen de definitivare a ... (vezi toată discuția)
Un fost angajat e nevoit sau nu sa plateasca taxa si timbru judiciare pentru inscrierea la masa credala, respectiv contestatie la tabelul preliminar al creantelor? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Intrebare pentru cei care stiu raspunsul concret, imi pare rau, dar nu sunt interesata de parerile dumneavoastra. Un fost angajat si-a dat ... (vezi toată discuția)