avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... patrimoniu asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

patrimoniu asociatie

as vrea sa infiintez o asociatie si nu mai stiu exact care e patrimoniul de constituirre. Inainte era 600 lei dar acum am inteles ca va fi ori 670 lei ori 720 lei.daca ma poate ajuta cineva, va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 21 Martie 2011

patrimoniul initial al asociatiei - activul patrimonial, in valoare de cel putin un salariu minim brut pe economie, la data constituirii asociatiei, este alcatuit din aportul in natura si/sau in bani al asociatilor.

In prezent, salariul minim brut pe economie este de 670 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce costuri presupune infiintarea unei fundatii?dar a unei asociatii? ContSters182547 ContSters182547 vreau s ainfiintez o asociatie sau o fundatie si am inteles ca pt fundatie ar fi cam 100 de salarii minime pe economie... (vezi toată discuția)
Patrimoniu asociatie Daniel Rusu Daniel Rusu Salut tuturor. Am o intrebare legata de patrimoniul necesar la infiintarea unei asociatii. Am inteles ca trebuie sa fie de cel putin salariul minim brut. Dar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare asociatie - patrimoniu initial portik portik Care este patrimoniul initial al unei asociatii ? a) un salar brut pe economie ? (conf. OG nr.26/2000 art.6) sau b). doua salarii brut pe economie ( ... (vezi toată discuția)