avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schita bloc pt acord de asociere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schita bloc pt acord de asociere

cum trebuie sa apara in acordul de asociere schita blocului, mai concret?

se face de mana,sau se ia din anumite acte?

nu avem decat planul de incadrare al blocului .
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:27, 22 Martie 2011
Acordul de asociere nu cuprinde schite ale blocului, ci numai textul acordului si un tabel cu toate apartamentele viitoarei asociatiei in care se scriu datele de identitate ale proprietarului si date ale actului de proprietate, inclusiv cota-parte indiviza.
@elga
aveti dreptate, nu trebuie trecuta la acordul de asociere
imi trebuie pt avizul raja si radet , ca sa vada daca schita facuta de noi corespunde cu a lor.

Pentru infiintarea unei asociatii de proprietari nu va trebuie nici un aviz de la nici un furnizor, eventual un acord sau raspuns la o cerere catre acestia.Atentie la regiile de utilitati avizele se platesc pentru ca trebuie documentate.Oricum ptr. dvs. un acord de principiu este suficient la inceput de drum.:)
Le trebuie aviz pentru ca se infiinteaza ca desprindere dintr-o asociatie si trebuie sa aiba contoare separate pentru facturare separata.
Mai nou, la infiintarea asociatiilor de proprietari se cere o copie de la cadastru. aceasta se poate obtine de la un proprietar care a achizitionat de curand un apartament in blocul respectiv.

Alte discuții în legătură

Separare asociatie proprietari mirelahanganu mirelahanganu Buna seara. Intampinam o situatie delicata in sensul ca la data de 04,09,2017 am dobandit personalitate juridica . Suntem o Asociatie de Proprietari nou ... (vezi toată discuția)
Proprietari nemultumiti vor asociatie noua Alex58 Alex58 Santem un bloc cu 4 scari si 80 de ap.si santem toti in asociatia de proprietari.As vrea sa stiu daca se poate face o noua asociatie de proprietari pe doua ... (vezi toată discuția)
Desprinderea din actuala asociatie si infiintarea uneia noi jon_jery jon_jery Nu reusesc sa gasesc in legislatie clarificari in legatura cu aceasta problema: - in prezent blocul (cu o singura scara) face parte dintr-o asociatie mai ... (vezi toată discuția)