avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate firma de broker de credite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate firma de broker de credite

buna ziua.am mare nevoie de ajutor.as vrea sa imi spuneti si mie va rog unde as putea gasi legislatie pentru o firma de broker de credite.nu stiu exact cum se va desfasura activitatea si nici cum se tine contabilitatea la aceasta firma.as vrea sa stiu si ce documente trebuiesc pentru infiinatrea ei in condiitiile in care ar fi vorba de 2 asociati.in concluzie am nevoie atat de legislatia contabila(cum se va tine contabilitatea,legi,declaratii etc) cat si de documente necesare infiintarii sau orice informatii aveti.multumesc mult

Alte discuții în legătură

Infiintare firma mihai69 mihai69 Buna ziua, as dori sa-mi deschid un mic mag numai cu vracuri(doar e criza)masline,cafea,condimente,faina,malai,zahar....numai ca nu stiu ce forma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare agent de asigurare srl 28lacra 28lacra Buna ziua, Spuneti-mi va rog, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc in cazul infiintarii unui SRL - Agent de asigurare (pasii de urmat). In ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d michiconti michiconti buna, sunt interesata sa infiintez un srl-d pentru a aplica pentru fondurile de la programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii ... (vezi toată discuția)