avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Am un litigiu privind desfacerea contractului individual de munca inregistrat in august 2009.Am fost incadrat ca director la o intitutie autonoma(bugetara)centrala in urma unui examen in 2002 cu contract individual de munca.In urma unor sesizari,dar fara indeplinirea conditiilor inpuse de codul muncii cu privire la aplicarea sanctiunilor disciplinare mi sa desfacut contractul individual de munca in iulie 2009.Inpotriva ordinului de desfacere a contractului de munca am facut contestatie la Tribunal sectia civila.Tribunalul a inregistrat Contestatia la sectia de contencios.In urma probelor ce le-am adus dosarul a fost transpus la sectia civila Litigii de munca de unde am primit o sentinta nefavorabila si inpotriva careai am promovat recurs.Recursul,din nou a fost inregistrat la sectia de contencios si care din nou a transpus dosarul la sectia civila Conflite de munca la Curtea de Apel.Curtea de Apel a pronuntat o decizie prin care a casat in totalitate Sentinta Tribunalului si a trimis-o spre solutionare in jurisdictie de contencios administrativ,cu toate ca la ridicarea exceptiei am depus la dosar practica judiciara data de Inalta Curte in care in cazuri similare a dispus judecarea acestor spete la sectiile conflictelor de munca.Intrebarea este ,daca in aceasta situatie se mai pune problema indeplinirii procedurii prealabile inpuse de Legea contenciosului Administrativ.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Rejudecare cauza in contencios administrativ edelweis08 edelweis08 Sunt functionar public, si am primit o amenda de la ANI pt nedepunerea declaratiei de avere in termen. Am contestat procesul verbal de contraventie , dar ANI a ... (vezi toată discuția)
Competenta contestatie desfacere cim personal contractual minister Traian ionescu Traian ionescu puteti sa ma lamuriti intr-un aspect, va rog.recent mi s-a desfacut contractul individual de munca, fiind angajata ca personal contractual la un minister, prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la o companie de interes public, salariații sunt ... smari smari Bună ziua! La o companie de interes public, salariații sunt încadrați cu contract individual de munca. Apare o decizie ilegala de desfacere CIM, a unui ... (vezi toată discuția)