avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! La o companie de interes public, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! La o companie de interes public, salariații sunt ...

Bună ziua!

La o companie de interes public, salariații sunt încadrați cu contract individual de munca. Apare o decizie ilegala de desfacere CIM, a unui salariat, în urma faptului ca acesta a sesizat conducerea despre încălcarea legii. Salariatul poate ataca decizia și în contencios administrativ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 30 Iulie 2023
Contestatia se depune la Tribunalul -Sectia Litigii de Munca , nu in contencios .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca nut nut Am un litigiu privind desfacerea contractului individual de munca inregistrat in august 2009.Am fost incadrat ca director la o intitutie ... (vezi toată discuția)
Competenta contestatie desfacere cim personal contractual minister Traian ionescu Traian ionescu puteti sa ma lamuriti intr-un aspect, va rog.recent mi s-a desfacut contractul individual de munca, fiind angajata ca personal contractual la un minister, prin ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ doar cu bugetarii? alinedelea alinedelea Daca nu esti multumit cum a rezolvat o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat, o contestatie / sesizare depusa in urma sustinerii unui concurs de ... (vezi toată discuția)