buna ziua. se poate ca un dosar a carei perioada de recurs a fost de fost expirata dupa 30 de zile(actiune de divort), poate sa ramana la instanta de apel o perioada nedeterminata pt ca paratul poate face recurs si dupa un an de zile? acest raspuns l-am primit telefonic de la un salariat al tribunalului iasi astazi 21 martie 2011. am solicitat acest dosar la judecatoria unde s-a judecat fondul pt a definitiva o hotarare data pe 21 noiembrie 2010, si la ora actuala dosarul se afla la tribunalul iasi care nu stiu de ce nu i se da drumul de acolo, mentionez ca nu s-a facut recurs si a expirat perioada de recurare drept pt care a decis sa fac hotararea definitiva si irevocabila dar obs. ca sunt piedici. unde ma pot adresa in acest caz?
va rog frumos ..explicati-mi un lucru:
-am primit hotararea pe data de 11 februarie 2011
-pe data de 14 martie 2011 conf. calculului celor 30 de zile a expirat perioada legala pt. acest lucru , ce nu inteleg eu este si va rog daca se poate mai detaliat,
-cum se poate face recurs intr-un an de zile peste perioada aceasta, nu este tardiv?
si de ce nu-mi pot eu legaliza hotararea conf legii???
Divort
melissa2006
buna ziua,sunt casatorita de aproximativ 5 ani in Italia(sotul fiind italian),am o fetita de 3 ani si 9 luni.Din cauza unor neintelegeri cu sotul meu am ... (vezi toată discuția)